Η νέα γενιά του Άρη αναπληρώνει τις απουσίες

Οι απόντες του Άρη, ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακού το Σάββατο, φέρνουν... πιτσιρίκια στην ενδεκάδα των κιτρίνων. Αγκάνθο, Πουλίδο, Κοέλιο, Καζναφέρης και πιθανότατα Παπαστεριανός, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δε θα δώσουν το παρών και το προπονητικό δίδυμο Νίκου Πασσιαλή - Δημήτρη Μπουγιουκλή δίνει τόπο στα νιάτα.

Ο Πασσιαλής, άλλωστε, μετά τον αγώνα με τη Βέροια, δήλωσε: "Έχουμε παίκτες!". Στη θέση του τραυματία Πουλίδο, θα παίξει ο Νίκος Παντίδος. Αλλωστε αυτός ήταν που ξεκίνησε τη χρονιά, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Αντί του Κοέλιο, στο νευραλγικό πόστο του αμυντικου χαφ, προορίζεται ο Ερωτόκρικτος Νταμαρλής, ο οποίος επί Πασιαλή, έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα, από τον Μπάμπη Οικονομόπουλο. Τώρα επανέρχεται, καθώς, όντας πιο αμυντικογενής, η θέση του αντι-Κοέλιο, μάλλον του ταιριάζει γάντι.

Αντικαταστάτης του Καζναφέρη, στο δεξιό άκρο της άμυνας θα είναι ο Νίκος Ψυχογιός, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και είναι διαθέσιμος.

Ο σκόρερ του αγώνα με τη Βέροια και δημιουργός του πρώτου γκολ, Γιάννης Γκέσιος, είναι σίγουρο πως θα ξεκινήσει βασικός, είτε στην κορυφή της επίθεσης, είτε στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Το πιθανότερο σενάριο είναι να πάρει τη θέση του Αγκάνθο στην επίθεση, αφήνοντας τη δεξιά πλευρά στον Γιάννη Γιαννιώτα με τον Καπετάνο αριστερά.

Οι δύο επόμενες προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο την Πέμπτη και την Παρασκευή, μαζί με τη σημερινή, θα λύσουν τους όποιους γρίφους.