Μουντιάλ: Τα διλήμματα Σάντος για την 11αδα με Κολομβία

Θετικοί οι οιωνοί τόσο για τους παίκτες όσο και για τους φίλους της Εθνικής Ελλάδας. Αν και δεν αποκλείονται αλλαγές, ο Φερνάντο Σάντος δείχνει να έχει λύσει τα περισσότερα διλήμματα του αναφορικά με την 11αδα που θα βγάλει στο γήπεδο απέναντι στην Κολομβία. Οι Κολομβιανοί παίζουν χωρίς το Φαλκάο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, Τοροσίδης και Χολέμπας θα είναι οι πλάγιοι μπακ και οι Παπασταθόπουλος - Μανωλάς οι κεντρικοί.

Κάποιες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Μόρας για να ξεκινήσει αντί του στόπερ του Ολυμπιακού. Για την τριάδα των χαφ οι Μανιάτης, Κατσουράνης και Κονέ φαίνεται να έχουν «κλειδώσει», γεγονός που σημαίνει πως μένει στον πάγκο ο Καραγκούνης. Όσο για την επίθεση, λογικά ο Γκέκας θα είναι εκείνος που θα ξεκινήσει στην κορυφή αντί του Μήτρογλου, με τους Σαλπιγγίδη και Σαμαρά να βρίσκονται στα πλάγια.

Για την Κολομβία η εντεκάδα είναι οι: Οσπίνα, Ζουνίγκα, Γέπες, Βαλντές, Αρμέρο, Σάντσες, Αγκιλάρ, Κουαδράδο, Ροντρίγκεζ, Μπάκα, Γκουτιέρες.

Ο Αμερικανός διαιτητής Μαρκ Γκάιγκερ θα σφυρίξει την έναρξη του αγώνα στις 19.00.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Estadio Mineiraro του Μπέλο Οριζόντε, ενώ το άλλο ματς του Γ’ ομίλου (Ακτή Ελεφαντοστού-Ιαπωνία) πραγματοποιείται στις 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας στο Ρεσίφε.  

Το news.gr παρακολουθεί στενά τη μεγάλη ποδοσφαιρική φιέστα, εντός και εκτός γηπέδων. Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις.