Πωλείται ο Απόλλωνας Σμύρνης

Έτοιμος για την οριστική αποχώρησή του από την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και από το χώρο του ποδοσφαίρου είναι ο Σταμάτης Βελλής. 

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας συναντήθηκε με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και κατέληξαν σε προφορική συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών. 

Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ τονίζεται πως για να προχωρήσει η υπόθεση απαιτείται έγγραφη πρόταση του επιχειρηματία αλλά και θετική εισήγηση του Ερασιτέχνη –σύμφωνα με τους όρους που θέτει ο κ. Βελλής- ο οποίος από την πλευρά του δεσμεύεται να μη θέσει βέτο σε οποιαδήποτε σχετική πρόταση.

Η ανακοίνωση: 

«Ο κ. Σταμάτης Βελλής συναντήθηκε με τον κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη προκειμένου να συζητήσουν και εξετάσουν το ενδεχόμενο της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" από τον κ. Βελλή στον κ. Μονεμβασιώτη. 

Από την πλευρά του, ο κ. Βελλής εξήγησε τους όρους και τις συνθήκες υπό τις οποίες θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση, όροι και συνθήκες που βρήκαν απολύτως σύμφωνο τον κ. Μονεμβασιώτη. Κάτι φυσικά που θα πρέπει να επικυρωθεί και με έγγραφη συμφωνία των δύο μερών.

Κατόπιν αυτού, ο κ. Βελλής εξήγησε στον κ. Μονεμβασιώτη ότι για να ξεκινήσει η διαδικασία απαιτείται η έγγραφη πρόταση του Δ.Σ. του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» στην οποία να προτείνεται ο κ. Μονεμβασιώτης ως ο επόμενος ιδιοκτητης της ομάδας. 

Από την πλευρά του κ Βελλή έγινε σαφές ότι δεν θα ασκήσει βέτο σε οποιαδήποτε πρόταση του δοθεί από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, αρκεί η διαδικασία της μεταβίβασης να γίνει με τους όρους που έχει θέσει ο ίδιος». 

πηγή: sport-fm.gr