Μίτσελ: Ο Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει σε πολλές μετεγγραφές

Δε θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε πολλές μετεγγραφές το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο Μίτσελ, ο οποίος προανήγγειλε την επιστροφή του Αντώνη Νικοπολίδη και την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Επίσης, ο Ισπανός προπονητής δήλωσε πως θέλει να μειωθεί το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος, έτσι ώστε να υπάρξει χώρος για την προώθηση παικτών από τις ακαδημίες της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι απολύτως ευχαριστημένος με τις συνθήκες που του προσφέρει ο Ολυμπιακός για να δουλέψει.

Ο Μίτσελ ευχαρίστησε τους πρώην συνεργάτες του Βίκτορ και Μοράλες για τη συνεργασία τους, ενώ αποκάλυψε πως ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Αναλυτικά δήλωσε:

Για την παραμονή του στον πάγκο: «Δεν είχα καμία αμφιβολία για το αν θα συνεχίσω με τον Ολυμπιακό».

Για τη δομή της ομάδας της επόμενης σεζόν: «Έχουμε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού για την επόμενη χρονιά. Προτιμάμε φέτος κατά την διάρκεια της προετοιμασίας να μην γίνουν πολλές μεταγραφές. Μου αρέσει περισσότερο ένα μικρό ρόστερ, να υπάρχει χώρος και για τα παιδιά των ακαδημιών».

Για το μέλλον του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος μετά τις προοπτικές που έχουν δημιουργηθεί από τις αλλαγές στον σύλλογό μας».

Για τις αλλαγές στο τεχνικό τιμ: «Είναι αλήθεια ότι φεύγουν οι Βίκτορ και Μοράλες, τους ευχαριστώ για την συνεργασία. Συζητάμε την περίπτωση της επιστροφής του Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό».

Για τα επεισόδια στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες φίλαθλοι δεν αξίζουν να βλέπουμε τέτοιες εικόνες όπως αυτές στην Τούμπα. Λυπάμαι πραγματικά για ό,τι έζησα εκείνη την ημέρα στην Τούμπα, αν είχε συμβεί στο Καραϊσκάκη θα έλεγα τα ίδια».

Για τους στόχους για τη νέα σεζόν: «Οι στόχοι μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Την επόμενη σεζόν θέλουμε να έχουμε την ίδια καλή απόδοση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για το αν θα επιστρέψουν οι δανεικοί: «Σίγουρα κάποιοι από τους δανεικούς που επέστρεψαν θα είναι μαζί μας και την ερχόμενη χρονιά».

Για το μέλλον του Βαλντές: «Η περίπτωση του Βαλντές ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους δανεικούς, θα συζητηθεί η περίπτωση του για το αν θα μείνει».

Για την περίπτωση του Ολαϊτάν: «Για τον Ολαϊτάν ελπίζουμε να είναι μαζί μας την ερχόμενη σεζόν, είναι σε καλό δρόμο η επιστροφή του. Στην περίπτωση του Ολαϊτάν πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, πρέπει να κοιτάμε τα τεστ που του κάνουν οι γιατροί. Αν με ρωτάγατε ποιον παίκτη θα ξανά έφερνα στον Ολυμπιακό αν είχα την δυνατότητα θα έλεγα τον Ολαϊτάν».

Για τις μετεγγραφές δήλωσε: «Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές που πιθανόν να έρθουν στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με όλους τους δανεικούς όπως γίνεται με όλες τις ομάδες. προτεραιότητα μας είναι να επιτύχουμε με τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε. Απ' όλες τις θέσεις κοιτάμε πιο πολύ αυτή του σκόρερ στην επίθεση, γιατί αυτή την στιγμή δεν τον έχουμε. Ο Πουλίδο είναι ένας από τους παίκτες που διαπραγματευόμαστε. Μας ενδιαφέρουν παίκτες με συμβόλαια, αλλά και ελεύθεροι, τους έχουμε ήδη πλησιάσει για επαφές. Με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφερόμαστε έχουμε ξεκινήσει επαφές εδώ και έξι μήνες».

Για το ενδεχόμενο πώλησης κάποιου παίκτη: «Δεν υπάρχει καμία ενεργή πρόταση αυτή την στιγμή από άλλη ομάδα για παίκτη του Ολυμπιακού».

Για το ενδιαφέρον Ελλήνων παικτών του εξωτερικού τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι μας ενδιαφέρουν Έλληνες παίκτες που παίζουν σε ξένα πρωταθλήματα». 

Για τους δανεικούς παίκτες του Ολυμπιακού: «Για κάποιους από τους δανεικούς είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας την επόμενη χρονιά».

πηγή: novasports.gr