Εκδίκηση στο Λιγκ Καπ για τους μπλε

Τα σκορ... τάβλι συνεχίζονται στο αγγλικό Λιγκ Καπ. Η θέληση της Τσέλσι να πάρει ρεβάνς για την κυριακάτικη ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα, στάθηκε ικανή να της δώσει την πρόκριση στην παράταση με σκορ 5-4!

Ο αγώνας του Στάμφορντ Μπριτζ ξεκίνησε σαν να ήταν συνέχεια από την αναμέτρηση της Κυριακής. Ο ρυθμός ήταν φρενήρης αλλά στο 22' ο Ράιαν Γκιγκς "πάγωσε" το γήπεδο και τους οπαδούς των μπλε, που διψούσαν για εκδίκηση, πόσο μάλλον έπειτα από τις έντονες διαμαρτυρίες του Ρομπέρτο Ντι Ματέο για τη διαιτησία στο κυριακάτικο 2-3 στο ίδιο γήπεδο.

Οι δυνατές μονομαχίες είχαν ως αποτέλεσμα τρία πέναλτι συνολικά στον αγώνα, εύστοχα όλα, τα δύο υπέρ της Τσέλσι (Νταβίντ Λουίζ 31' - Εντέν Αζάρ 90'+4') κι ένα υπέρ της Γιουνάιτεντ (Γκίγκς 120').

Τα λάθη των Ρομέου, Τσεχ και Λουίζ επέτρεψαν στους κόκκινους διαβόλους να προηγηθούν μετά και τη δεύτερη ισοφάριση της Τσέλσι από τον Κέιχιλ (52'), ο ο οποίος είχε απαντήσει στο γκολ του Τσικαρίτο στο 43'.

Το πέναλτι του Αζάρ διατράνωσε στο μεγαλύτερο βαθμό ότι η Τσέλσι χθες δε θα έχανε. Όπως και έγινε. Ο Στάριτζ έκανε το 4-3 στο 97' και ο Ραμίρες στο 116' έδωσε πλεονέκτημα δύο τερμάτων στους μπλε. Το πέναλτι του Γκιγκς απλά διαμόρφωσε το τελικό 5-4. Οι ποδοσφαιρόφιλοι χάρηκαν ποδόσφαιρο και οι οπαδοί της Τσέλσι το χάρηκαν διπλά.