Ανάρπαστα τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Πριν ακόμα ανοίξουν τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν και περίμεναν υπομονετικά το άνοιγμά τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη παρουσία τους στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον Ολυμπιακό, που θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου.

Τα εκδοτήρια άνοιξαν στις 09:00 και οι πρώτοι φίλαθλοι άρχισαν να συνωστίζονται μπροστά από αυτά πριν και από τις 8:00, με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί τεράστιες ουρές.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πάνω από 300 άτομα βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από τα εκδοτήρια, που είναι μπροστά από τη μπουτίκ του ΠΑΟΚ, περιμένοντας να προμηθευτούν ένα “μαγικό χαρτάκι” του δεύτερου ημιτελικού.

Όπως έχει γίνει γνωστό, περίπου τρεις χιλιάδες εισιτήρια έχουν προπωληθεί μέσω της διαδικτυακής φόρμας της ΠΑΕ. Αν προστεθούν σε αυτά και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, όλα τα υπόλοιπα είναι διαθέσιμα από σήμερα στα εκδοτήρια της Τούμπας.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 15 ευρώ στα “πέταλα” (4-7,8) 20 στις θύρες 5-6, 40 ευρώ στην 1 και 30 στις 2-3.

Τα εκδοτήρια έχει προγραμματιστεί να παραμείνουν ανοικτά έως τις 19:00 της Δευτέρας. Με την προϋπόθεση να έχουν μείνει εισιτήρια...