Επαφές ΕΠΟ με Μαρσέλο Μπιέλσα για τον πάγκο της εθνικής Ελλάδος

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι το πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της εθνικής Ελλάδος, μετά το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας. Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της ελληνικής ομοσπονδίας, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της, με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2016.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής και ο τεχνικός διευθυντής της εθνική Ελλάδος, Τάκης Φύσσας αναμένεται να συναντήσουν τον έμπειρο προπονητή, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ήδη γίνει μια πρώτη επαφή, μέσω τηλεφώνου, σε αρκετά καλό κλίμα. Ο Μπιέλσα φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να δει από κοντά τους ανθρώπους της ελληνικής ομοσπονδίας.

Το "αγκάθι" για τη συμφωνία των δυο πλευρών είναι οι οικονομικές απολαβές του Αργεντινού, οι οποίες ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ, την ίδια στιγμή που η ελληνική ομοσπονδία προσφέρει έως 750 χιλιάδες ευρώ. Ενδιαφέρον για τον Μπιέλσα φέρεται να έχει εκδηλώσει και το Μαρόκο.

Παράλληλα, στη λίστα της εθνικής Ελλάδος φέρεται να βρίσκεται και το όνομα του Άρμιν Φε. Ο Γερμανός τεχνικός εξετάζεται περισσότερο ως εναλλακτική λύση, ενώ στην ίδια λίστα φέρεται να βρίσκεται και το όνομα του Αλμπέρτο Τζακερόνι.

Πηγή: novasports.gr