Έρχονται κι άλλες μεταγραφές για την ΑΕΚ της Football League

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην επίτευξη συμφωνίας για νέες μεταγραφές, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας. Οι υπεύθυνοι της Ένωσης δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την εικόνα των κιτρινόμαυρων στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, καθώς η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα παρουσιάζει συχνά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.

Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να έχει σημαντικό προβάδισμα για την άνοδο στη Football League, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στους ιθύνοντες της ομάδας να συνεχίσουν τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Η Ένωση έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία με τους Ανέστη, Λαμπρόπουλο, Αραβίδη, Ντούνη, Ζόριτς, Κολοβέτσιο, Μάνταλο, Φαγέ, Σαρρή και Σβάρνα, όμως δε θα σταματήσει εκεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι κιτρινόμαυροι θα συνεχίσουν το «σαφάρι» για παίκτες, που θα ενισχύσουν το ρόστερ της και τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, στο τέλος της σεζόν θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στην ΑΕΚ και ποιοι θα αποχωρήσουν από αυτή. Επίσης, μετά το τέλος των play off της Super League θα μπουν στην τελική τους ευθεία οι επαφές με τον Κώστα Κατσουράνη για το θέμα της επιστροφής του στην ΑΕΚ. Το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να το χειριστεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Πηγή: novasports.gr