Σκέφτεται τη λύση Ολαϊτάν ο Γιώργος Δώνης

"Φουντώνουν" τα σενάρια που θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του τον Μάικλ Ολαϊτάν.

Ο τεχνικός διευθυντής των Θεσσαλονικέων, Γιώργος Γεωργιάδης βρέθηκε την Κυριακή στη Βέροια για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Βασίλισσας του Βορρά με την Ξάνθη. Ο αγώνας, λόγω και της βροχής, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, όμως ο Ολαϊτάν ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν με τη φανέλα της Βέροιας στη Superleague. Ο 19χρονος μετρά ήδη ένα γκολ και μία ασίστ σε οκτώ αγωνιστικές, ενώ αυτό που έχει εντυπωσιάσει περισσότερο τους ιθύνοντες του Δικεφάλου του Βορρά είναι τα γρήγορα πόδια του.

Άλλωστε, ο Γιώργος Δώνης εκτιμά την ταχύτητα στον αγωνιστικό χώρο, εφόσον την είχε κι αυτός σε υψηλό βαθμό στα νιάτα του.

Ο Ολαϊτάν θα μπορούσε να είναι λύση για τις επιθετικές πλαγιοκοπήσεις του ΠΑΟΚ, μιας και ο Ρομπέρ τραυματίζεται σχετικά συχνά και η απέναντι πτέρυγα είναι "γυμνή" και την καλύπτει ο Λόρενς.

Παρέμεινε η ποινή της UEFA

Στο μεταξύ, αναλλοίωτη έμεινε η ποινή της UEFA στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια με τη Ραπίντ Βιέννης, εφόσον απορρίφθηκε η έφεση του Δικεφάλου του Βορρά. Ο ΠΑΟΚ θα υποστεί την πρωτόδικη τιμωρία, ήτοι πρόστιμο 150.000 ευρώ, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και μονοετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τριετή αναστολή.