“Πρώτος στόχος η σωτηρία για τον Πανιώνιο”

Χαμηλά τον πήχυ κρατά ο Πανιώνιος παρά την εντυπωσιακή του πορεία στη φετινή Superleague.

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων κάνουν λόγο ακόμη και για "ευκαιρία των κυανέρυθρων να κερδίσουν έξοδο στο Champions League". Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών, Δημήτρης Ελευθερόπουλος που έδειξε μετρημένος.

Απ' ό,τι φαίνεται όμως, τη συμπεριφορά αυτή έχουν ακολουθήσει και οι νεαροί παίκτες της ομάδας, όπως ο νεαρός μεσοεπιθετικός Δημήτρης Κολοβός, που μίλησε στο novasports.gr.

O 19χρονος δήλωσε ότι πρώτος στόχος του Πανιωνίου για τη φετινή σεζόν είναι η σωτηρία και τα υπόλοιπα έπονται. "Δεν πιστεύω ότι ακόμη έχει τελειώσει κάτι. Πρώτα στο μυαλό μας είναι η σωτηρία, με αυτό το στόχο ξεκινήσαμε τη σεζόν. Έχουμε δείξει ότι κάποια πράγματα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αρχικά κοιτάμε τη σωτηρία και μετά ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε", τόνισε ο Δημήτρης Κολοβός.

Ο ποδοσφαιριστής των κυανέρυθρων διέψευσε ότι έχει προσεγγιστεί από τον Ολυμπιακό και ευχήθηκε στον εαυτό του και στην ομάδα του να έχουν ανάλογη συνέχεια μέσα στη χρονιά. Τα πιτσιρίκια του Ελευθερόπουλου χτίζουν συνετό χαρακτήρα.