Ρόι Κάρολ: Δεν τελειώσαμε ακόμα με τη Μάντσεστερ Γιούναιτεντ!

Ο Ρόι Κάρολ δήλωσε σοκαρισμένος στον αγγλικό Τύπο για την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στον Ολυμπιακό και προειδοποίησε πως η υπόθεση πρόκριση στους 8 του Champions League δεν έχει τελειώσει...

Ο πρώην τερματοφύλακας των Κόκκινων Διαβόλων και νυν του Ολυμπιακού, βρίσκεται στη Λευκωσία για το φιλικό της Βόρειας Ιρλανδίας με την Κύπρο και μίλησε στο Sky Sports για το 2-0 του Γ. Καραϊσκάκης αλλά και τη ρεβάνς του Ολντ Τράφορντ.

"Η νίκη ήταν σοκ για πολλούς στον Τύπο, αλλά οι παίκτες ήξεραν ότι θα είχαν μία ευκαιρία. Είχαμε παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια της Premier League φέτος και ξέραμε πως η Γιουνάιτεντ δεν έπαιζε καλά. Τη βραδιά που την είδα ζωντανά από τις εξέδρες, δεν είχα ξαναδεί ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σαν κι αυτή.

Έχει καλούς παίκτες, αλλά δεν είχαν πείνα και δεν πάλεψαν. Ήταν σοκ κατά κάποιο τρόπο, δεν ήταν σοκ όμως η δική μας απόδοση. Αξίζαμε και τα δύο γκολ που πετύχαμε. Σε τελική ανάλυση, μπορεί να είσαι καλός παίκτης, αλλά πρέπει να δίνεις το 100% πάντα. Για μένα αυτό δεν το έκανε η Γιουνάιτεντ και έδειξε πως δεν είχε πείνα για να παλέψει. Δεν ξέρω αν περίμεναν πως θα είχαν ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά κανείς επαγγελματίας δεν πρέπει να σκέφτεται έτσι πριν από οποιοδήποτε παιχνίδι", είπε ο Κάρολ, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να δώσει μία εξήγηση για την κρίση της φετινής Γιουνάιτεντ:

"Ίσως έχουν χαλαρώσει λίγο μετά τον σερ Άλεξ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι έχουν τη ρουτίνα τους. Δεν μπορείς όμως να το κάνεις αυτό στην Premier League. Είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα με πολλές ομάδες να μάχονται για τους βαθμούς και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος σε κάθε παιχνίδι",εκτίμησε ο Ρόι Κάρολ.

Όσον αφορά τη ρεβάνς του Ολντ Τράφορντ, ο 36χρονος γκολκίπερ δήλωσε:

"Είμαστε ευτυχισμένοι και όλοι στην Ελλάδα το ίδιο γιατί το 2-0 ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα, αλλά το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει. Γνωρίζουμε πως η Γιουνάιτεντ είναι μεγάλη ομάδα και τι σεβασμό πρέπει να της δείξουμε. Θα είναι διαφορετική στο Ολντ Τράφορντ. Τέλειωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο, αλλά το καλό για μας είναι πως δεν δεχτήκαμε εκτός έδρας γκολ και έτσι έχουμε υποβάλλει σε πίεση τη Γιουνάιτεντ.

Ελπίζω πως θα μπορέσουμε να τους κρατήσουμε στο 0-0 στο ημίχρονο και τότε ο κόσμος θα στραφεί εναντίον τους. Ποτέ δεν ξέρεις όμως στο ποδόσφαιρο", συμπλήρωσε.

Πηγή: novasports.gr