Αγοράζει και τον Εντινγκά ο Ολυμπιακός

Ντελβίν Εντινγκά, η μεγάλη ανατροπή!

Ο νεαρός Κογκολέζος παίζει ως δανεικός στον Ολυμπιακό από τη Μονακό και ήρθε σχετικά αργά το καλοκαίρι.

Προοριζόταν για βασικός, αλλά η καθυστερημένη ένταξή του στο ρόστερ, "πακέτο" με τον Σαμπού Γιαταμπαρέ, έστειλε τον Ανδρέα Σάμαρη στην ενδεκάδα.

Η επιλογή Σάμαρη ήταν αρχικά λύση ανάγκης, αλλά μετέπειτα κράτησε τη θέση του, μιας και πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, την ίδια στιγμή που ο Εντινγκά δεν έπειθε, όπως στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άντερλεχτ.

Ήρθε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και ο Γιαταμπαρέ δόθηκε δανεικός. Πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι ο Εντινγκά θα αποτελούσε κι αυτός παρελθόν το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Όμως, ο Μίτσελ πίστευε σ' αυτόν. Εδώ και δύο μήνες τον ετοίμαζε μόνο για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν ήταν τυχαία η είσοδός του στην ενδεκάδα όλο και περισσότερες φορές, όπως και το γεγονός ότι ο Ντελβίν Εντινγκά περιλαμβανόταν στη λίστα των παικτών που ξεκουράστηκαν το περασμένο Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Εντινγκά ήταν ένας από τους κορυφαίους των ερυθρολεύκων κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είχε ήδη να ανεβάζει στροφές και στο πρωτάθλημα, οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτησή του, πραγματοποιώντας στροφή 180 μοιρών στις κινήσεις τους για το μέλλον του Κογκολέζου στο λιμάνι.

Στη συμφωνία με τους Μονεγάσκους, υπάρχει οψιόν αγοράς του ύψους 3 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό, αλλά δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για να το κατεβάσει.

Ο Μίτσελ, χάρη κυρίως στην εμφάνισή του με τους Κόκκινους Διαβόλους, όταν ο Εντινγκά έδειχνε να είναι... βγαλμένος κυριολεκτικά από το μυαλό του Ισπανού τεχνικού, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τον Κονγκολέζο, ο οποίος έχει πια πάρει τη θέση του παρτενέρ του Γιάννη Μανιάτη από τον Ανδρέα Σάμαρη.