Ανεβάζει τους τόνους ο Νίκος Αναστόπουλος ενόψει ΠΑΟ

Δυναμιτίζει το κλίμα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Γεντί Κουλέ του Ηρακλείου ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος.

Ο "Αλενατόρε" είπε χθες ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος. Ο 54χρονος τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ο Παναθηναϊκός, όπως και να το κάνουμε, έχει όνομα που λέει πολλά. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που έχει. Δεν είναι όμως ο Παναθηναϊκός των προηγούμενων χρόνων, αν και δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός".

Ο Νίκος Αναστόπουλος θέλει να "ντοπάρει" ψυχολογικά τους παίκτες του, ώστε εκείνοι να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι σε μια αναμέτρηση, όπως η σημερινή, που, όπως και να το δει κανείς, διατηρεί έναν ξεχωριστό χαρακτήρα ανάμεσα στους φιλάθλους της Κρητικής ομάδας, λόγω κυρίως της προϊστορίας διοικητικής συμπόρευσης των δύο ομάδων.

Ο προπονητής του ΟΦΗ δε θα έχει στη διάθεσή του τους Ιωαννίδη και Μπούρμπο για τον σημερινό αγώνα, αλλά, κατά τα λοιπά, δηλώνει έτοιμος για την αναμέτρηση: "Για εμάς λοιπόν είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η προετοιμασία μας έχει ξεκινήσει την επομένη του Πλατανιά ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι από όλες τις πλευρές".

Με βασικό τον Τοτσέ το "τριφύλλι"

Χωρίς τον Λουκά Βύντρα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός αύριο στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, συν τοις άλλοις, επέλεξε να ξεκίνησει τους Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ στην επίθεση και τον Σισοκό δεξιά, με τον Μαυρία να τον πλαισιώνει στην αριστερή πτέρυγα, αφήνοντας στον πάγκο Φορναρόλι και Φουρλάνο σε σχέση με την αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τη Λάτσιο για το Europa League. Οι πράσινοι έχουν δείξει ότι εκτός έδρας παίζουν με λιγότερο άγχος και θέλουν να συνεχίσουν την πορεία προς την αγωνιστική βελτίωση, που διαφάνηκε στην αναμέτρηση με τη Λάτσιο την προηγούμενη Πέμπτη.