Πρώτη νίκη για τους κιτρινόμαυρους στη Superleague

Μετά από οκτώ αγωνιστικές, η φετινή ΑΕΚ "έσπασε το ρόδι". Η πρώτη φετινή νίκη είναι γεγονός για τους κιτρινόμαυρους του Έβαλντ Λίνεν, που έχει βάλει στόχο την αγωνιστική αναγέννηση της Ένωσης.

Το στοίχημα του Έβαλντ Λίνεν έγινε άμεσα φανερό στους πάντες, τη στιγμή που ο ίδιος περιχαρής ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ΑΕΚ, πηγαίνοντας στο πέταλο των οργανωμένων, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Το ρεκόρ του Ταξιάρχη Φούντα

Η νίκη με τελικό σκορ 1-0 επί του Πλατανιά ήρθε με γκολ του Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος παράλληλα έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ σε ηλικία 17 ετών και 54 ημερών.

Η συμβολή του Γκερέιρο και το προαίσθημα των φιλάθλων

Καλύτερος παίκτης για την ομάδα του Λίνεν ήταν ο Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος επέστρεψε στις πειστικές εμφανίσεις μετά από καιρό, χάρη στο "ντοπάρισμα" όλης της εβδομάδας από τον Γερμανό προπονητή του.

Ο Λίνεν τον έριξε στον αγώνα στο 59' στη θέση του Παπαδημητρίου κι εκείνος "μεταμόρφωσε" την εικόνα της Ένωσης, η οποία άρχισε να χάνει ευκαιρίες κόντρα στον άνευρο Πλατανιά.

Από το πρώτο ημίχρονο ήδη οι οπαδοί της Ένωσης είχαν διαβλέψει τις προοπτικές νίκης στον σημερινό αγώνα και υποστήριζαν με πάθος την ομάδα τους, αλλά το δημιουργικό ποδόσφαιρο έκανε την εμφάνισή του μόνο μετά την είσοδο του Βραζιλιανοπολωνού Γκερέιρο.

Ακολουθεί πρόγραμμα γολγοθάς

Η Ένωση έφθασε πλέον τους πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα και "έπιασε" την Ξάνθη στη 15η θέση της Superleague. Ακολουθεί πρόγραμμα-γολγοθάς για τους κιτρινόμαυρους καθώς αντιμετωπίζουν κατά σειρά Παναθηναϊκό (εκτός), Ολυμπιακό (εντός έδρας).