Λευκή ισοπαλία στο νησί των Φαιάκων

Χαμένος της ημέρας ήταν ο ΠΑΟΚ στο σημερινό... πρώτο πιάτο της όγδοης αγωνιστικής της Superleague, καθώς απώλεσε τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας από τον Πανιώνιο, που κέρδισε τον Πανθρακικός στην Κομοτηνή.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την Κέρκυρα εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ "πλήρωσε" τις χαμένες ευκαιρίες του Σαλπιγγίδη και δεν κατάφερε να σκοράρει, παρά το γεγονός ότι σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα είχε άνευρη υπεροχή.

Λίγο έλειψε να επιβεβαιωθεί ο γνωστότερος "άγραφος νόμος" του ποδοσφαίρου αλλά ο τερματοφύλακας Χακόμπο επενέβη αποφασιστικά στο σουτ του Λεόν και ο Τσουμάνης, στη συνέχεια της φάσης, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Ο τιμωρημένος Γιώργος Δώνης καθόταν στις εξέδρες του γηπέδου και προσπάθησε -με τηλεφώνημα στον βοηθό του- να "ταράξει τα νερά" της αναμέτρησης με την είσοδο του Πάμπλο Γκαρσία. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ εξακολουθούσε να είναι αναποτελεσματικός επιθετικά και ο αγώνας έληξε χωρίς τέρματα.

Τέσσερις συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Κέρκυρα του Άκη Μάντζιου και βρίσκεται στην έβδομη θέση της κατάταξης με εννέα βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος με 17 βαθμούς, έπειτα από οκτώ αγώνες.