ΑΕΚ: Σε αναζήτηση νέας εμπορικής συμφωνίας για την “Αγιά Σοφιά”

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να χειριστεί ο ίδιος το θέμα του ονόματος του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, μετά το ναυάγιο με την εταιρία Sport 5.

Ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων θεώρησε ασύμφορη την πρόταση της γερμανικής εταιρίας και πλέον αρχίσει από την αρχή της αναζήτηση της εμπορικής συμφωνίας για την "Αγιά Σοφιά". Η εταιρία "Δικέφαλος 1924" θα αναλάβει τις επαφές με τις εταιρίες που ενδιαφέρονται να δώσουν το όνομά τους στο νέο γήπεδο και ευελπιστεί πως θα καταφέρει να συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό, το οποίο θα διατεθεί για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Από εκεί και πέρα, στο θέμα των έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου θα ολοκληρωθούν οι γεωτρήσεις και στη συνέχεια θα βγουν τα αποτελέσματα από το εργαστήριο, το οποίο θα κάνει τις σχετικές αναλύσεις. Τα αποτελέσματα θα κατατεθούν στον σχετικό φάκελο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καθώς επίσης και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, ώστε να εκδοθούν οι οικοδομικές άδειες.

Τέλος, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην εταιρία "Δικέφαλος 1924". Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για το νέο γήπεδο. Η συγκεκριμένη αύξηση θα αφορά τους απλούς φιλάθλους της Ένωσης, οι οποίοι θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά στην προσπάθεια για τη δημιουργία του νέου σπιτιού της Ένωσης.

Πηγή: novasports.gr