Οι οκτώ κόκκινες κάρτες στην καριέρα του Ρονάλντο

Τον οξύθυμο χαρακτήρα του εκδήλωσε ξανά ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα ισπανικά γήπεδα. 

Ο Πορτογάλος αποβλήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τέταρτη φορά στην Ισπανία και όγδοη φορά στην καριέρα του, αφού μετράει ισάριθμες ως ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Στις 15 Μαΐου 2004, στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Άστον Βίλα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποβάλλεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα, αφού δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες σε εκείνη την αναμέτρηση. 

Στις 14 Ιανουαρίου 2006, όταν οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με σκορ 3-1 από την συμπολίτισσα, Μάντσεστερ Σίτι, ο Πορτογάλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για τον άχαρο τάκλιν που έκανε πάνω στον Άντι Κόουλ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. 

Στις 7 Μαρτίου 2007, στη νίκη επί της Λιλ, ο διεθνής άσος αποβλήθηκε, επειδή προσπάθησε με… δόλιο τρόπο να κερδίσει πέναλτι από αντίπαλο της γαλλικής ομάδας. 

Πέντε μήνες αργότερα, στις 15 Αυγούστου, (στο ισόπαλο ματς με την Πόρτσμουθ), κοντά στη λήξη του αγώνα, συμμετείχε στις «συμπλοκές» των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με εκείνους της αντίπαλης ομάδας. 

Στις 6 Δεκεμβρίου αποβλήθηκε για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, στη νίκη (4-2) επί της Αλμερία. Πρώτα είχε αντικρίσει την κίτρινη κάρτα, επειδή όταν πέτυχε γκολ έβγαλε την φανέλα του, και τρία λεπτά αργότερα χτύπησε έναν αντίπαλό του. 

Στις 24 Ιανουαρίου 2010 ο Πορτογάλος αποβλήθηκε στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μάλαγα, επειδή κατά την εκδήλωση αντεπίθεσης από τη «βασίλισσα» χτύπησε με τον αγκώνα τον αντίπαλό του. 

Στις 17 Μαΐου 2013 ο διεθνής άσος αποβλήθηκε στον τελικό του Κύπελλο Ισπανίας για την «κοκορομαχία» που είχε με τον Γκάμπι της Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Και φτάσαμε στο χθεσινό (03/02) παιχνίδι με την Μπιλμπάο, όπου ο Ρονάλντο πήγε νωρίτερα στα αποδυτήρια για το χτύπημά του στον Γκουρμπέγκι. 

πηγή: sport-fm.gr