Πήρε γεύση από… τριφύλλι ο Έβαλντ Λίνεν

Σε ρόλο... σκάουτερ του Παναθηναϊκού βρέθηκε χθες ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός προπονητής της ΑΕΚ παρακολούθησε τη χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λάτσιο, έχοντας προφανώς στο μυαλό του τον αγώνα της μεθεπόμενης -ένατης- αγωνιστικής με αντίπαλο το τριφύλλι.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Λίνεν για τον Παναθηναϊκό που στο τέλος "έσωσε" τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Τοτσέ. Αν και το μυαλό του βρίσκεται στο πώς θα αντιμετωπίσει τον φιλόδοξο Πλατανιά την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο (ΟΑΚΑ), μίλησε για τους πράσινους:

"Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε, η Λάτσιο δεν ήταν αυτή που περίμενα. Άξιζε την ισοπαλία ο Παναθηναϊκός και χαίρομαι γι' αυτούς που τα κατάφεραν. Εμείς έχουμε μπροστά μας τώρα τον Πλατανιά. Το σκεπτικό μας είναι αποκλειστικά εκεί. Την επόμενη εβδομάδα θα ρίξουμε το βάρος μας στον Παναθηναϊκό. Πρέπει πάντως να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να τον κερδίσουμε", είπε ο Λίνεν.

Ο Γερμανός ξεκαθάρισε, πάντως, ότι "ο αγώνας με τον Πλατανιά δεν είναι τελικός, είναι μια αναμέτρηση σαν τις υπόλοιπες του πρωταθλήματος και δε χρειάζεται άγχος".