Γ. Δώνης: “Θέλουμε να φτάσουμε ως τον τελικό του Κυπέλλου”

Στο κυνήγι του Ολυμπιακού οραματίζεται στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Superleague τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά στηλιτεύει την υπέρ του δέοντος αμυντική προσέγγιση της ΑΕΚ στην αναμέτρηση του προηγούμενου Σαββάτου ανάμεσα στις δύο ομάδες.

"Πρώτη φορά στην προπονητική μου καριέρα μέχρι τώρα συνάντησα τέτοιου είδους άμυνα. Υπήρχαν πολλές οργανωμένες άμυνες, ομάδες που προσπαθούσαν να "καταστρέψουν" και να κοιτάξουν πώς να "κλέψουν" ένα παιχνίδι κι είναι λογικό μες στο ποδόσφαιρο αλλά πρώτη φορά αντιμετώπισα ως προπονητής να παίζει δίχως φορ σ' αυτό το 4-6-0, το οποίο το έκανε πάρα πολύ καλά από θέμα οργάνωσης μέσα στο παιχνίδι", δήλωσε ο Γιώργος Δώνης με εμφανείς τις αιχμές προς τον ομόλογό του στην ΑΕΚ, Έβαλντ Λίνεν.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων, ότι αναγκάστηκε να κάνει αλλαγές στο σχήμα που είχε στο μυαλό του στις αρχές της χρονιάς. Αν και για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Κέρκυρα δε θα έχει στη διάθεσή τους τιμωρημένους Έργκους Κάτσε και Λίαμ Λόρενς και τον τραυματία Γεωργιάδη, ελπίζει ότι η ομάδα, με σοβαρή εμφάνιση, θα κατακτήσει το "τρίποντο". "Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε βαθμούς", δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά.

Το Κύπελλο Ελλάδος γλυκοκοιτάζει συν τοις άλλοις ο Γιώργος Δώνης. "Ο θεσμός του Κυπέλλου φυσικά και μας ενδιαφέρει. Νομίζω ότι όταν θα έρθει η στιγμή θ' ασχοληθούμε με τον αντίπαλό μας, πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί όταν θα παίξουμε τα δυο αυτά παιχνίδια, επειδή θέλουμε να πάμε μακριά στο θεσμό και να φτάσουμε μέχρι τον τελικό", συμπλήρωσε.