Όλα τα ονόματα για τη θέση του στόπερ στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους για τη μεταγραφή του στόπερ.

Οι προσπάθειες του Μίτσελ για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού επικεντρώνονται στον Σέρχιο Σάντσεθ της Μάλαγα.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είναι 28 ετών και αγωνίζεται τόσο ως αριστερός όσο και ως δεξιός κεντρικός αμυντικός.

Στην τρέχουσα σεζόν μετράει 18 συμμετοχές και 1 ασίστ στην Primera Division.

Ο Μίτσελ τον γνωρίζει πολύ καλά, καθώς ο τελευταίος έχει αγωνιστεί στην Εσπανιόλ, τη Ρασίνγκ Σανταντέρ και τη Σεβίλλη, από την οποία τον απέκτησε η Μάλαγα.

Ωστόσο, όσο περνούν οι ημέρες και δεν υπάρχει εξέλιξη, τόσο πλησιάζει και το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει την απώλεια Σιόβα με λύσεις εκ των έσω, δηλαδή τους Πελέ και Παπάζογλου και σε δεύτερο επίπεδο τον Τόρες, που πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να αποδείξει το λόγο που αποκτήθηκε.

λα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού μπορεί οι Πειραιώτες να πάρουν έναν παίκτη για να καλύψουν το κενό που έχει αφήσει με τον τραυματισμό του ο Δημήτρης Σιόβας ή να παραμείνει το ρόστερ ως έχει.

Πάντως, σε περίπτωση "ναυαγίου" με τον Σάντσεθ, η πιο προσιτή λύση φαίνεται να είναι εκείνη του Ζουλιέν Εσκουντέ της Μπεσίκτας.

Ο Γάλλος φέρεται έχει απαντήσει θετικά στην προοπτική να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό των ερυθρόλευκων. Από την άλλη, είναι ήδη 35 και οι Τούρκοι μετρούν ήδη έναν παίκτη μείον στο ρόστερ έως το τέλος της χρονιάς, μετά τον τραυματισμό του Τσέχου Σίβοκ.

Έχουν ακουστεί οι περιπτώσεις του Μενσά της Εβιάν, αλλά και του Ανγκουά της Βαλανσιέν και εξετάζονται από τον Πιέρ Ισά, την ώρα που η Λιόν φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά στον Πεϊτσίνοβιτς και η Ρόμα στον Χάιτινγκα.

Ο Ισά φέρεται να πρότεινε και τον γαλλικής καταγωγής Γιοάν Ταβάρες της Εστορίλ, που κάνει πολύ καλή σεζόν στον πορτογαλικό σύλλογο, ωστόσο, αν εκείνος αποκτηθεί, θα αποτελεί μόνιμη λύση και θα σηματοδοτήσει πώληση του Μανωλά το καλοκαίρι, σενάριο που είναι πολύ πολύπλοκο για το Γενάρη, όταν ο Ολυμπιακός θέλει να προχωρήσει σε απλή προσθήκη.