Με την περσινή συνταγή της Μασσαλίας ο Ολυμπιακός

Η νίκη στην έδρα της Μονπελιέ είναι το απόλυτο ζητούμενο για τον Ολυμπιακό απόψε. Και πώς να μην είναι έτσι, αφού οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν βαθμό στις δύο πρώτες τους αναμετρήσεις στο δεύτερο όμιλο του Champions League.

"Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός αγώνας, γιατί σε περίπτωση που κερδίσουμε, έχουμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Αν όχι, θα συνεχίσουμε για την τρίτη θέση. Υπό αυτή την έννοια είναι ένας σημαντικός αγώνας όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τη Μονπελιέ". Τα λόγια του Λεονάρντο Ζαρντίμ αντικατοπτρίζουν την εικόνα του αγώνα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέχασε να πει ότι ο αγώνας είναι κρίσιμος και για τη δική του θέση. Αποτελεί κοινο μυστικό ότι αν δεν καταφέρει να κατακτήσει ο Ολυμπιακός τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς στα δυο παιχνίδια με τη Μονπελιέ, ο Πορτογάλος τεχνικός δύσκολα θα παραμείνει στη θέση του.

Ο Ράφικ Τζεμπούρ έδωσε χθες το σύνθημα, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα "τελικό" και αποδεικνύοντας ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού αναγνωρίζουν την κρισιμότητα της κατάστασης.

Αν και ο Αλγερινός επιθετικός δε θέλησε να συγκρίνει το σημερινό αγώνα με οποιοδήποτε άλλο ευρωπαϊκό παιχνίδι του παρελθόντος, στην πραγματικότητα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θέλουν να επαναλάβουν εμφάνιση και νίκη όπως αυτή στην έδρα της Μαρσέιγ με 1-0 και να μπουν ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η μη συμμετοχή των Δημήτρη Σιόβα και Αριέλ Ιμπαγάσα στην αποστολή αποτελεί πλήγμα για τους ερυθρόλευκους. Είναι όμως χρυσή ευκαιρία για τον Πάολο Μασάντο, την πιο ακριβή καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, να δώσει τα διαπιστευτήριά του στη χώρα όπου έκανε το όνομά του με την Τουλούζ.