Ολυμπιακός vs Ομπράντοβιτς

Μια (όχι και τόσο) παλιά αντιπαλότητα ξαναζεί το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την 1η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague (21:30).

Οι «ερυθρόλευκοι», προερχόμενοι από τις ήττες σε Κύπελλο Ελλάδος από Παναθηναϊκό και Basket League από τον ΚΑΟΔ, θέλουν να επανέλθουν στις νίκες, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο στην Ευρώπη για 14ο σερί παιχνίδι.

Απέναντί τους θα βρουν την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, η οποία έχει στον πάγκο της τον Σέρβο τεχνικό, παλιό γνώριμο από τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό. Οι Τούρκοι πρώτευσαν στον 1ο όμιλο της regular season με ρεκόρ 8-2 και φιλοδοξούν να σπάσουν το ευρωπαϊκό αήττητο του Ολυμπιακού, στην επιστροφή του Ομπράντοβιτς ως προπονητής στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία προέρχεται από ρεκόρ 10-0 στη regular season της Euroleague, δεν έχει στη διάθεσή της τους Λο και Πέτγουεϊ, την ώρα που ο Δημήτρης Κατσίβελης φαίνεται να κερδίζει τη μάχη της συμμετοχής, ξεπερνώντας το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής στη Euroleague και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

5ος Όμιλος
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε Ούλκερ (21:30)

6ος Όμιλος
Λοκομοτίβ Κούμπαν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (15:00, Novasports2)
Zαλγκίρις Κάουνας - Μπάγερν Μονάχου (19:45, Novasports3)

Πηγή: www.novasports.gr