“Τελικός” για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση με τη Μονπελιέ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ εκστόμισε αυτό που όλοι ψιθυρίζουν. "Ο αυριανός αγώνας με τη Μονπελιέ είναι τελικός για μας", δήλωσε.

Εν πολλοίς αυτό είναι γνωστό, καθώς αν κοιτάξει κανείς τη βαθμολογία του δεύτερου ομίλου του Champions League, διαφορετικό αποτέλεσμα από τη νίκη στη Γαλλία, αυτομάτως αποκλείει κάθε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Κάνει ακόμη και τη συνέχεια στο Europa League εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

Οι έξι νίκες που ζήτησε ο πρόεδρος

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ζητήσει έξι νίκες στους έξι επόμενους αγώνες και η αρχή έγινε με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Ξάνθης. Η επόμενη πεντάδα αγώνων περιλαμβάνει και τους δύο αγώνες με τη Μονπελιέ για το Champions League, αλλά και τις αναμετρήσεις με Άρη (εκτός έδρας), ΟΦΗ (εντός έδρας), ΑΕΚ (εκτός) για τη Superleague.

Αν έρθουν όλες αυτές οι νίκες που ζήτησε ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκρισή του στις 16 καλύτερες ομάδες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης αλλά και θα έχει σπάσει το ρεκόρ συνεχόμενων νικών στην αρχή του πρωταθλήματος από καταβολής επαγγελματικού πρωταθλήματος, που κατέχει ο Παναθηναϊκός.

Τζεμπούρ: "Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε"

"Είναι περίπλοκο γιατί θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Θέλουμε επίσης να πάρουμε βαθμούς στη Γαλλία. Αυτό επιθυμεί και ο προπονητής μας και θα κάνουμε τα πάντα. Δεν είμαι προπονητής, αλλά η Μονπελιέ είναι δυνατή και της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Έχει γαλλική νοοτροπία, έχει νέα ταλέντα, αλλά λίγη εμπειρία και αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε", δήλωσε ο Ράφικ Τζεμπούρ.