Έτοιμος να ζευγαρώσει με μεγαθήριο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι στη Νιόν και περιμένει το δικό του αντίπαλο για τη φάση των 32 του Europa League.

Από την κληρωτίδα της UEFA, αναμένεται να προκύψει μεγαθήριο για το Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος, πάντως, ελπίζει να τα καταφέρει στην "τρίτη και φαρμακερή" στους 32 του θεσμού -από τότε που έχει πάρει τη νέα μορφή- μετά τις δύο αποτυχημένες απόπειρες με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ουντινέζε.

Η ευκαίρια για πιο... βολικό αντίπαλο χάθηκε στην Τούμπα, μετά το 2-2 με την Αλκμάαρ, όπως επίσης και οι δύο εκείνες προκρίσεις (ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-1, ΠΑΟΚ - Ουντινέζε 0-3).

Ίσως αυτή τη φορά τα πράγματα να είναι διαφορετικά, ωστόσο στους ισχυρούς της κλήρωσης υπάρχουν ελάχιστα "λαβράκια". Δεν μπορούμε να κρίνουμε, βέβαια, από τώρα, καθώς οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο μήνες και κάτι από την ημέρα της κλήρωσης.

Τα μπαλάκια θα μπουν στην κληρωτίδα στις 14:00 της Δευτέρας για να αναδείξουν τα ζευγάρια των 32. Οι αγώνες των 32 θα διεξαχθούν στις 20 και 27 Φεβρουαρίου. Αμέσως μετά, σήμερα Δευτέρα, θα γίνει το σταύρωμα των ζευγαριών για τη φάση των 16 του Europa League με τους αγώνες να διεξάγονται στις 13 και 20 Μαρτίου.

Από πλευράς UEFA, την παράσταση κλέβει η παρθενική συμμετοχή ομάδας από τη Σλοβενία τόσο μακριά στη διοργάνωση. Η Μάριμπορ έγραψε ιστορία.

Ας δούμε τις πιθανές αντιπάλους του ΠΑΟΚ:

Νάπολι

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Βασιλεία

Μπενφίκα

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Φιορεντίνα

Λουντογκόρετς

Γκενκ

Λιόν

Τότεναμ

Ρούμπιν Καζάν

Σάλτσμπουργκ

Σεβίλλη

Τραμπζονσπόρ

Βαλένθια

Και οι ομάδες, με τις οποίες δε θα κληρωθεί ο ΠΑΟΚ (γκρουπ δυναμικότητας αδυνάτων):

Άγιαξ

Ανζί

Μπέτις

Τσερνομόρετς Οδησσού

Ντνιέπρ

Ντιναμό Κιέβου

Έσμπιεργκ

Γιουβέντους

Λάτσιο

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μάριμπορ

Πόρτο

Σλόβαν Λίμπερετς

Σουόνσι

Βικτόρια Πλζεν