Αναμέτρηση κορυφής της ΑΕΚ με τον Ηρόδοτο

Διπλή αποστολή για την ΑΕΚ στην Κρήτη, καθώς πέρα από τη νίκη κόντρα στον Ηρόδοτο, θέλει και μια καλή εμφάνιση στο ματς της Τετάρτης (17:00). Η Ένωση ψάχνει το «τρίποντο» που θα της δώσει το δικαίωμα να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας του έκτου ομίλου και παράλληλα θα αποδείξει πως η ισοπαλία 1-1 με τον Αστέρα Βάρης, ήταν μια κακή παρένθεση.

Οι παίκτες εμφανίζονται αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις εντός αγωνιστικού χώρου, μετά την έντονη κριτική που δέχτηκαν στο προηγούμενο ματς στο Μενίδι. Τα όσα τους τόνισαν οι Τραϊανός Δέλλας και Ντούσαν Μπάγεβιτς φαίνεται να έχουν γίνει κατανοητά, ενώ σε καμία περίπτωση δε θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο αρνητικού αποτελέσματος, το οποίος αναμένεται να φέρει άμεσα εξελίξεις.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Δέλλας κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της Ένωσης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, από την οποία θα απουσιάσει ο τραυματίας Τσιρίλο. Αντιθέτως, επιστρέφει ο Κορδέρο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Η Ένωση αναμένεται να ξεκινήσει την αναμέτρηση με τον Καραγκιολίδη κάτω από τα δοκάρια και τους Αργυρίου, Σταθάκη, Ρόβα και Πεταυράκη στην άμυνα. Οι Γεωργέας και Κορδέρο θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τους Ανάκογλου, Πλατέλλα και Πόποβιτς να είναι η τριάδα των μεσοεπιθετικών. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Ντακόλ.

Η ΑΕΚ θα έχει και σε αυτό το ματς τη συμπαράσταση των φιλάθλων της, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του Παγκρητίου Σταδίου.

πηγή: novasports.gr