Σε ρόλο σκάουτερ ο Ζιοβάνι στον Ολυμπιακό;

Παραμονές του αγώνα με τη Μονπελιέ, στον Ολυμπιακό ασχολούνται με τον Ζιοβάνι. Ο πάλαι ποτέ παίκτης των ερυθρολεύκων συνέφαγε με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο τελευταίος του πρότεινε θέση σκάουτερ στην ομάδα. Ο "Ζιο" τόνισε ότι δεν είναι έτοιμος για μια τέτοια θέση ακόμη.

Ωστόσο, η επιστροφή του στο Γ. Καραϊσκάκης, η συγκινητική στιγμή της απονομής της τιμητικής πλακέτας από τον Ολυμπιακό, το κλίμα των ερυθρόλευκων οπαδών, το γκολ του Ραφίκ Τζεμπούρ που δήλωσε ότι τον εντυπωσίασε και οι δηλώσεις σεβασμού από τους παίκτες του Ολυμπιακού τον ενέπνευσαν.

"Τους μεγάλους παίκτες πρέπει να τους εκτιμούμε", δήλωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας. "Είναι παίκτης-παράδειγμα για τους νεότερους", τόνισε ο Φρανσουά Μοδέστο.

Ο Ζιοβάνι πρότεινε στον Βαγγέλη Μαρινάκη τον 19χρονο μεσοεπιθετικό της Σάντος, Φελίπε Άντερσον. Ωστόσο, η περίπτωσή του είναι δύσκολη αφενός επειδή ο Άντερσον πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη Σάντος και είναι αρκετά ακριβός, αφετέρου επειδή ο πρόεδρος Λουίς Αλφάρο Ριμπέιρο δε θέλει να πουλήσει παίκτες.

Πολύ δύσκολο να προλάβει τη Μονπελιέ ο Δημήτρης Σιόβας

Ολοένα και λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει, στο μεταξύ, η περίπτωση να συμπεριληφθεί ο Δημήτρης Σιόβας στην αποστολή του αγώνα με τη Μονπελιέ για την τρίτη αγωνιστική του Champions League. Ο διεθνής αμυντικός είχε και χθες ενοχλήσεις αλλά οριστική απόφαση για τον παίκτη θα παρθεί αύριο από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και αφού μεσολαβήσει η σημερινή απογευματινή προπόνηση, η τελευταία πριν την αναχώρηση για τη Γαλλία.