Το πλάνο της ΑΕΚ: Οι εγχώριοι μεταγραφικοί στόχοι

Στην ελληνική αγορά έχει στραμμένη την προσοχή του ο Τραϊανός Δέλλας για την ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο Έλληνας προπονητής φέρεται να έχει δώσει προτεραιότητα στους παίκτες που αγωνίζονται εντός των συνόρων, καθώς θεωρεί πως οι περιπτώσεις τους θα είναι ευκολότερες για την Ένωση. Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο μειώνεται και το περιθώριο λάθους επιλογής, αφού οι ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων θα έχουν το περιθώριο τους προσεχείς μήνες, να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη για τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

Η προσοχή της Ένωσης είναι στραμμένη σύμφωνα με δημοσιεύματα στους Αυλωνίτη και Γούτα, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, ενώ πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να γίνει προσπάθεια για την επιστροφή και του Κώστα Κατσουράνη. Παράλληλα, η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της και σε αρκετούς παίκτες της Super League, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πολλά θα εξαρτηθούν για τη νέα σεζόν της ΑΕΚ και από την αξιολόγηση που θα κάνει ο Έλληνας προπονητής στο τωρινό ρόστερ της ομάδας. Ο Δέλλας θα παραδώσει λίστα στους ιθύνοντες της ομάδας, με τα ονόματα των παικτών, που υπολογίζει εν όψει της νέας σεζόν. Πάνω σε αυτούς θα στηθεί το ρόστερ της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Football League.

Τέλος, οι εξελίξεις για το γήπεδο συνεχίζονται με τους συνεργάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση των σχετικών αδειών, ώστε να ξεκινήσουν τα έργα τον Φεβρουάριο. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να υπάρξουν επαφές με τη ΓΓΑ, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, όπως και με την Πολεοδομία, ώστε να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες.

Πηγή: novasports.gr