Είσαι οπαδός του ΠΑΟ Κρουσώνα; Έλα Αθήνα να δεις ΑΕΚ και Ακρόπολη!

Οι διοικούντες του ΠΑΟ Κρουσώνα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία του αγώνα με την ΑΕΚ και διοργανώνουν εκδρομή για τους οπαδούς τους.

Το όνομα της ΑΕΚ είναι θέλγητρο, πόσω μάλλον όταν ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ, όπου φέτος έχουν αγωνιστεί ομάδες που είχαν συνηθίσει να παίζουν σε "αλώνια".

Ένα από τα υπόλοιπα θέλγητρα, που αποτελούν ευκαιρία για την εκδρομή, είναι η ίδια η Αθήνα.

Η ομάδα του ΠΑΟ Κρουσσώνα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Δ' Εθνική όταν είχε σχηματιστεί ο ενιαίος όμιλος της Κρήτης κι έτσι δεν είχε αγωνιστεί ποτέ στην Αθήνα.

Η ΑΕΚ είναι από μόνη της ένας λόγος για να ανέβει στην πρωτεύουσα κάποιος πιστός οπαδός της ομάδας του ΠΑΟ Κρουσσώνα.

Γιατί λοιπόν να μη δει και την Ακρόπολη, με την ευκαιρία;

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας:

"Ο ΠΑΟ Κρουσώνα διοργανώνει εκδρομή στην Αθήνα για τον αγώνα με την ΑΕΚ και καλεί τον φίλαθλο κόσμο του σωματείου να συμμετέχει και να δώσει το παρών στην ιστορική παρουσία της ομάδας στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

Η επιβίβαση θα γίνει το Σάββατο σε πούλμαν στον Κρουσώνα και αναχώρηση από την πλατεία του χωριού στις 19:00, με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου. Από εκεί θα γίνει η αναχώρηση ακτοπλοϊκώς για το λιμάνι του Πειραιά.

Την Κυριακή το πρωί από το λιμάνι θα γίνει επιβίβαση σε πούλμαν με προορισμό το κέντρο της Αθήνας, όπου θα γίνει βόλτα και ξενάγηση στην Ακρόπολη.

Το μεσημέρι οι φίλαθλοι θα αναχωρήσουν με πούλμαν για το ΟΑΚΑ, όπου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟ Κρουσώνα. Αμέσως μετά θα επιστρέψουν στο λιμάνι του Πειραιά για την επιστροφή στο Ηράκλειο και στον Κρουσώνα.

Το κόστος της εκδρομής είναι 75 ευρώ (δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο του αγώνα)".