Πειράματα Δέλλα ενόψει ΠΑΟ

Στην προπόνηση της Πέμπτης (28/11) ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊαννός Δέλλας έκανε μια πρώτη δοκιμή για το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε ένα σύστημα 4-2-3-1 με τον Βούρα να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης, δεξιά στην άμυνα Αργυρίου, αριστερά ο Τσουκαλάς ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Τσιρίλο και Σταθάκης ενώ δοκιμάστηκε και ο Ρόβας.

Στο χώρο του κέντρου τοποθετήθηκε ο Κορδέρο και ο Γεωργέας, σε ένα δίδυμο που έχουμε δει αρκετές φορές τη φετινή σεζόν ενώ στη θέση του πολύπειρου παίκτη της ΑΕΚ δοκιμάστηκε και ο Ανάκογλου.

Στο δεξί φτερό της επίθεσης ο Δέλλας τοποθέτησε Πλατέλλα ενώ και ο Πόποβιτς πήρε τη συγκεκριμένη θέση και στα αριστερά βρέθηκε ο Γροντής. Στην κορυφή της επίθεσης τοποθετήθηκε ο Τσεβάς με τον Τραϊαννό Δέλλα να έχει σκέψεις για να τον ξεκινήσει λόγω της καλής ψυχολογίας που έχει ο παίκτης απ' το γκολ που σημείωσε την περασμένη αγωνιστική, ενώ και ο Μπρέσεβιτς δοκιμάστηκε στην κορυφή. Τέλος, πίσω  από τον επιθετικό, σε ρόλο δημιουργικού μέσου, χρησιμοποιήθηκε ο Ντακόλ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτηματικά για το ποιοι παίκτες θα χρησιμοποιηθούν εν τέλει στο βασικό σχήμα για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

πηγή: novasports.gr