Ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που έπρεπε με παλικαρίσια νίκη στο Καζακστάν

Ένα γκολ ποίημα του Λούκας στο 54 ήταν αρκετό για να αλώσει την έδρα της Σαχτέρ Καραγκάντι. Ο Ισπανός θέλοντας να κάνει σέντρα από αριστερά έβαλε πολλά φάλτσα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μούκιν, κάνοντας το 0 - 1,  ενώ στο 91 ο Κίτσιου με σουτ μέσα από την περιοχή κλείδωσε τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν έναν βαθμό για να διασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στους '32' του Europa League. Τα κατάφερε όμως και με το παραπάνω κατακτώντας τους τρεις βαθμούς κάτι που ήταν έτσι κι αλλιώς ζητούμενο και πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Έτσι, οι ελάχιστες ελπίδες που διατηρούσε η ομάδα του Καζακστάν για πρόκριση εξανεμίστηκαν, καθώς ο μόνος τρόπος για να το πετύχει ήταν να νικήσει σήμερα και στην τελευταία αγωνιστική στη Χάιφα.

Σε ό, τι αφορά στην παρουσία του κόσμου, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι να εξέφραζαν ευσεβείς πόθους για παρουσία δέκα και πλέον χιλιάδων θεατών στο υπερσύγχρονο γήπεδό τους, δεν ξεπέρασαν τελικά τις 6.000 φιλάθλους, ενώ στις κερκίδες βρέθηκαν και λιγοστοί φίλοι του ΠΑΟΚ για να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο αγώνας είχε ρυθμό, ο ΠΑΟΚ προτίμησε την οργανωμένη επίθεση, εγκαταλείποντας σιγά - σιγά τις απόπειρες να πατήσει περιοχή από τον άξονα, ενώ η Σαχτέρ ποντάρε στις αντεπιθέσεις και τα στημένα, χωρίς αποτέλεσμα όπως αποδείχτηκε.