ΑΕΚ…όπως Άρης για τον Δικέφαλο του Βορρά

Με σχήμα Άρη θα παραταχθεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ. Οι Λόρενς και Κατσικάς εξέτισαν την τιμωρία του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να τους χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τους κιτρινόμαυρους. Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό τα σχεδιά του στη σημερινή προπόνηση σε ότι αφορά την ενδεκάδα, φαίνεται όμως πως θα παίξουν οι ίδιοι παίκτες που ξεκίνησαν στο παιχνίδι με τον Άρη με εξαίρεση βέβαια τον Χακόμπο και τον Γλύκο που είναι τιμωρημένος από την κόκκινη που αντίκρισε στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, κάτω από τα δοκάρια θα κάθεται ο Ισπανός και δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Έτο, Κατσικάς, Κουμάλο και Λίνο. Στο χώρο του κέντρου αναμένεται να αγωνιστούν οι Κάτσε και Λάζαρ, δεξιά θα βρίσκεται ο Φωτάκης και αριστερά ο Ρομπέρ.

Στην επίθεση του ΠΑΟΚ αναμένεται να αγωνιστούν οι Αθανασιάδης και Λόρενς. Υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί και ο Σαλπιγγίδης ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να παίξει στα αριστερά ο Ιρλανδός και ο Έλληνας παίκτης να αγωνιστεί ως φορ.