Χωρίς δηλώσεις αναχώρησαν οι διεθνείς – Θα μιλήσουν στο γήπεδο!

Χωρίς δηλώσεις και με συγκρατημένη αισιοδοξία, η εθνική Ελλάδος αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για το Βουκουρέστι, εν όψει της ρεβάνς την Τρίτη με τη Ρουμανία. Τόσο οι διεθνείς, όσο και ο Φερνάντο Σάντος, προτίμησαν να μη μιλήσουν στον Τύπο για τον επαναληπτικό της νίκης 3-1 επί των γειτόνων και έδειξαν να προτιμούν να μιλήσουν με πράξεις, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επικρατεί αισιοδοξία για πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου άπαντες πιστεύουν πως η εθνική θα παρουσιαστεί το ίδιο καλή με το πρώτο ματς κόντρα στους Ρουμάνους και στο Βουκουρέστι.

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, η αποστολή της εθνικής συναντήθηκε με τον Γιώργο Δώνη. Ο Έλληνας τεχνικός είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα από την Κύπρο, για να δει την οικογένειά του. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ ευχήθηκε "καλή επιτυχία" στους διεθνείς, είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Φερνάντο Σάντος, ενώ συνομίλησε και με τον Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο είχε παίκτη υπό τις οδηγίες του στον Ατρόμητο.

Πηγή: novasports.gr