Με αρκετά προβλήματα ο ΠΑΣ κόντρα στον Πανθρακικό

Στους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα του ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό αναφέρθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιαννινα, Γιάννης Χριστόπουλος.

Όπως είπε τρία είναι τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του. Ο Τζημόπουλος που έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, ο Ντε Βινσέντι που ακολούθησε κανονικά το χθεσινό πρόγραμμα, αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος και ο Ντάσιος που αντιμετωπίζει έναν σπάνιο τραυματισμό. Η αρχική εκτίμηση έδειχνε ότι ήταν ένα απλό θλαστικό τραύμα, ωστόσο πρόκειται για οστικό οίδημα στη στερνοπλευρική χώρα.

Στα απρόοπτα των τελευταίων ημερών είναι και η περίπτωση του Γεωργίου που ένιωσε ενοχλήσεις στον τένοντα κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Όπως είπε ο προπονητής του ΠΑΣ, η ομάδα προετοιμάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα για το κυριακάτικο παιχνίδι με τους Θρακιώτες. Στόχος είναι να παίξουν όλοι οι παίκτες όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένα και με αυτοπεποίθηση, όπως τόνισε ο Χριστόπουλος για να μπορέσουν να κυνηγήσουν με αξιώσεις τη νίκη.