Καταλανικές ντρίμπλες για την πρωτιά στον όγδοο όμιλο

Στη Βαρκελώνη στρέφονται όλα τα βλέμματα των φιλάθλων, καθώς η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μίλαν στο Καμπ Νου (21:45). Οι Καταλανοί θέλουν τη νίκη ώστε να ανέβουν στους δέκα βαθμούς και να κάνουν το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά και την κατάληψη της πρώτης θέσης του όγδοου ομίλου.

Οι μπλαουγκράνα μετρούν επτά βαθμούς μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και θέλουν να επαναλάβουν τον περσινό τους θρίαμβο επί των Ιταλών, όταν τους είχαν νικήσει 4-0 στο Καμπ Νου στη νοκ άουτ φάση. Από την άλλη πλευρά, η Μίλαν θέλει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Καταλανούς, προκειμένου να μπει δυνατά στο κυνήγι της πρώτης θέσης και παράλληλα, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, από την κακή της πορεία στο ιταλικό πρωτάθλημα. Οι ροσονέρι θα προσπαθήσουν να φύγουν με το διπλό από το Καμπ Νου, προκειμένου να φτάσουν τις οκτώ βαθμούς (έχουν πέντε βαθμούς μέχρι στιγμής) και να διατηρήσουν και τη διαφορά ασφαλείας από τη Σέλτικ, η οποία ακολουθεί με τρεις.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Άρσεναλ στη Βεστφαλία, στη ρεβάνς της νίκης 2-1 των Γερμανών μέσα στο Λονδίνο. Επίσης, η Τσέλσι υποδέχεται την Σάλκε στο Στάμφορντ Μπριτζ, ενώ η Νάπολι θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ εντός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της 4ης αγωνιστικής του Champions League:

5ος όμιλος

21:45 Βασιλεία - Στεάουα Βουκουρεστίου
21:45 Τσέλσι - Σάλκε
 
6ος όμιλος

21:45 Ντόρτμουντ - Άρσεναλ
21:45 Νάπολι - Μαρσέιγ
 
7ος όμιλος

19:00 Ζενίτ - Πόρτο
21:45 Ατλέτικο - Αούστρια Βιέννης
 
8ος όμιλος

21:45 Μπαρτσελόνα - Μίλαν
21:45 Άγιαξ - Σέλτικ

Πηγή: novasports.gr