Ο Δέλλας κοιτά παίκτες του Πανιωνίου για την ΑΕΚ της Β’ Εθνικής

Αυξάνονται τα ονόματα των παικτών του Πανιωνίου που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα της Ένωσης, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά τον Αυλωνίτη, στη λίστα της ΑΕΚ φέρονται να έχουν μπει και τα ονόματα των Αλέξανδρου Κούρου και Αμίρη Κούρντι. Οι δυο ποδοσφαιριστές αρέσουν στους ιθύνοντες της Ένωσης και σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι περιπτώσεις τους εξετάζονται, εν όψει της νέας σεζόν. Ο Κούρος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, ενώ ο Κούρντι αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Οι δυο παίκτες δεσμεύονται έως το 2016 με τον Πανιώνιο και για να αποχωρήσουν από την Πλατεία, θα πρέπει να υπάρξει πρόταση από την πλευρά της Ένωσης.

Από εκεί και πέρα, ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο ματς με την Τριγλία, στο φιλικό με τον Αχαρναϊκό. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00 και σε αυτή θα επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης οι Ανάκογλου και Παυλής. Οι κιτρινόμαυροι έχουν ρεπό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και οι παίκτες της ΑΕΚ αναμένεται να πάρουν ανάσες εν όψει της συνέχειας.

Τέλος, το οικονομικό σκέλος της κατασκευής του νέου γηπέδου της Ένωσης θα συζητηθεί στη συνάντηση που θα έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό. Επί τάπητος θα τεθεί και το κονδύλι ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, που δεσμεύτηκε η Περιφέρεια Αττικής να δώσει για τα έργα της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Πηγή: novasports.gr