Κύπελλο: Στο καναβάτσο και η Βέροια

Ο Ηρακλής Ψαχνών έγινε η τέταρτη ομάδα Β΄ εθνικής, που έκανε την έκπληξη και πήρε το εισιτήριο για τους '16' του κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Εύβοιας ηττήθηκε σήμερα 2-1 από τη Βέροια, στον αγώνα ρεβάνς της Β΄ φάσης, αλλά πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο χάρη στη νίκη της με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι. Η «βασίλισσα του βορρά» προηγήθηκε στο 13΄ με τον Μρντάκοβιτς και έδειξε ικανή για την ανατροπή, όμως ο Ηρακλής Ψαχνών ισοφάρισε στο 33΄ με τον Νικολόπουλο. Στο φινάλε οι γηπεδούχοι πίεσαν, σκόραραν με τον Καλτσά στο 81΄ και είχαν την ευκαιρία να στείλουν το ματς στην παράταση, όμως το δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Σιόντη στις καθυστερήσεις.

Στην επόμενη φάση ο Παναιτωλικός

Χάρη σε γκολ του Μπελόν στο 88΄, ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 στο Αγρίνιο της Κέρκυρας και προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Μάκη Χάβου είχε νικήσει με το ίδιο σκορ και στο πρώτο ματς και σήμερα «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πρόκριση και για τον Αστέρα

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν στην Κρήτη των Χανίων με 1-0, στον αγώνα ρεβάνς για τη Β΄ φάση, και, σε συνδυασμό με τη «λευκή» ισοπαλία της πρώτης αναμέτρησης, πήραν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά στο 80΄.