Tην καριέρα του στην Κέρκυρα θέλει να κλείσει ο Τάσος Βενέτης

Να κλείσει την καριέρα του στην Κέρκυρα επιθυμεί ο Τάσος Βενέτης. Ο αμυντικός της ομάδας του Άκη Μάντζιου έχει αλλάξει εννέα ομάδες στην καριέρα του, όμως διανύει την τέταρτη σεζόν στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων.

Τέσσερα χρόνια σε ένα και μόνο σύλλογο έκλεισε μόνο στη σκωτσέζικη Νταντί Γιουνάιτεντ, πριν μεταπηδήσει στη Ρος Κάουντι για να επαναπατριστεί από τον Ακράτητο τη σεζόν 2003-04.

"Από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα, βιώνω μόνο καλά πράγματα! Μία άνοδος στην πρώτη μου σεζόν, δύο παραμονές στη Superleague, την επόμενη διετία... Επιτυχίες πρωτοφανείς για την ιστορία της ομάδας. Όλες τους τις νιώθω "παιδιά" μου, κομμάτια ενός όμορφου "ψηφιδωτού", και χαίρομαι πολύ που κατάφερα να αποτελώ κι εγώ ένα κομμάτι αυτής της ωραίας ιστορίας", τονίζει ο 32χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο Τάσος Βενέτης θεωρεί ότι η αγωνιστική εικόνα της Κέρκυρας βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

"Σε γενικές γραμμές και δεδομένων των φετινών συνθηκών, είμαστε ευχαριστημένοι. Έχουμε μια τελείως νέα ομάδα, η οποία, όμως, από παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανίζει όλο και καλύτερο πρόσωπο, καθώς η πολύ καλή και σκληρή δουλειά που γίνεται, αρχίζει να βγαίνει και στο γήπεδο. Ήδη έχει αρχίσει και η βαθμολογική συγκομιδή, η οποία είναι ικανοποιητική, αν και θεωρώ πως θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει δύο ή τρεις βαθμούς παραπάνω", συμπληρώνει.