Εκτός διοίκησης του Άρη οι Λαμπριάκος και Στεφανίδης

Οριστικά αρνητική απάντηση έδωσαν οι Σταύρος Λαμπριάκος και Παναγιώτης Στεφανίδης, σε πιθανή συμμετοχή τους σε σχήμα Πρωτοδικείου μέσω της κίνησης Κοινωνίας Μελών Άρη. Κι αν για τον δεύτερο ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο, η μη συμμετοχή Λαμπριάκου αποτελεί πλήγμα για τα σχέδια του Αλέκου Κατσιαούνη.

Τα δύο μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Αρης, αποχωρούν από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας, σε αντίθεση με τον Αλέκο Κατσιαούνη, ο οποίος, απ' ό,τι φαίνεται, παραμένει. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των κιτρίνων ήταν ο μοναδικός από την απερχόμενη διοικούσα που έδωσε το παρών στο γεύμα σύσφιξης των σχέσεων που πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο της περιοχής Χαριλάου.

Το επόμενο βήμα μετά τις αρνήσεις

Ο κ. Κατσιαούνης, είχε μακρά συνομιλία με τον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών Αρη, Αγγελο Γρόλλιο, κατά τη διάρκεια της οποίας έπεσαν στο τραπέζι όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη και αυτό της ανάληψης της προεδρίας της ΠΑΕ από τον ίδιο! Είναι λογικό πως οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και θα ενταθούν τα επόμενα 24ωρα, με κεντρικό στόχο να σχηματιστεί, μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, η νέα διοίκηση Πρωτοδικείου.

Είναι λογικό, πως μετά την αποχώρηση των Λαμπριάκου, Στεφανίδη, η Κοινωνία Μελών Άρη είναι υποχρεωμένη να ψάξει για τους αντικαταστάτες τους, καθώς τούτη την ώρα μια σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης του φορέα, θεωρείται χρονοβόρα.

Προσπάθειες να συμμετάσχει ο Ντίνος Κούης

Ήδη ακούστηκαν τα ονόματα των κυρίων Ψηφίδη, Τικπασάνογλου, ενώ γίνονται προσπάθειες να πειστεί ο Ντίνος Κούης να συμμετάσχει και αυτός. Κι αυτό διότι το όνομά του μπορεί να συσπειρώσει εκ νέου τον κόσμο της ομάδας, όντας άφθαρτος διοικητικά και απομακρυσμένος από τα δρώμενα του Αρη τα τελευταία χρόνια. Η παρουσία του στο γεύμα της Χαριλάου, μαζί με τον Γιάννη Βένο, σκόρπισε ελπίδες επιστροφής του στην οικογένεια του συλλόγου.