Ολυμπιακός: Αναχωρεί για Λισαβόνα, χωρίς τον Μπονγκ

Χολέμπας, Μασάντο και Γιαταμπαρέ, συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις τους και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Μίτσελ για το παιχνίδι με τη Μπενφίκα. Εκτός έμεινε τελικά μόνο ο Καμερουνέζος Μπονγκ, που δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή αποτελείται από 21 παίκτες.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές, ταλαιπωρούνταν από διαφορετικούς τραυματισμούς, αλλά δήλωσαν έτοιμοι και γεμίζουν έτσι το "οπλοστάσιο" του Μίτσελ ενόψει του παιχνιδιού με τη Μπενφίκα, για την τρίτη αγωνιστική του Champions League στις 21:45 της Τετάρτης.

Ο Μίτσελ δούλεψε πολύ πάνω στην τακτική στο πρόγραμμα της Δευτέρας, ενώ ξεχωριστή δουλειά έκανε πάνω στο δυνατό στοιχείο στο φετινό παιχνίδι των ερυθρολεύκων, τις στημένες φάσεις. Γυμνάστηκε κανονικά ο Μιγκέλ Τόρες, παρά το γεγονός πως δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Η αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας, θα "πετάξει" το πρωί της Τρίτης για τη Λισαβόνα,  ενώ στις 18:30 της ίδιας ημέρας, ο Μίτσελ μαζί με έναν ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου.

Αμέσως μετά, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι, στο Νουέβα Ντα Λουζ.

Η αποστολή για το ματς με τη Μπενφίκα:

Μέγερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Πηγή: novasports.gr