Συνέχεια στα γκολ θέλει η ΑΕΚ

Συνέχεια στα… γκολ θέλει να δώσει η ΑΕΚ στο ματς με τον Άγιο Νικόλαο την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Το μοναδικό δίλημμα του Δέλλα. 

Ο ύμνος της ΑΕΚ πρόκειται να επανεκτελεστεί προσεχώς από τον Μίμη Παπαϊωάννου, αλλά οι φίλοι της ομάδας δεν θέλουν να δουν το… βίντεο κλιπ να γυρίζεται στους αγώνες της Γ’ Εθνικής με τους κιτρινόμαυρους να σπάνε τα δοκάρια. Το 3-0 επί του Ηλυσιακού άνοιξε την όρεξη στους παίκτες της Ένωσης. Ζητούμενο για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άγιο Νικόλαο στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν είναι η απλή νίκη, έστω κι αν η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα προέρχεται από βαθμολογική απώλεια. Στόχος είναι τα πολλά γκολ και το θέαμα, προκειμένου να «ζεσταθεί» ξανά ο κόσμος, που μούδιασε μετά το 0-0 με τον ΑΟ Περιστερίου. 

Το δίλημμα έγινε ένα… 

Ο Μπρούνο Τσιρίλο αποχώρησε με κάκωση από το χθεσινό φιλικό με τη δεύτερη ομάδα της Καλλιθέας. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά σήμερα θα εξεταστεί και σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν πως θα είναι εκτός 18αδας για το ματς της Κυριακής. Ελλείψει δημιουργικών παικτών, λόγω της απώλειας των Πλατέλλα και Ανάκογλου με τραυματισμούς, η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να… ξοδέψει μία από τις τέσσερις θέσεις ξένων για το κέντρο της άμυνας, όπου η πίεση που δέχεται σε αυτή την κατηγορία είναι από μηδαμινή ως… ανύπαρκτη. Έτσι ο Ιταλός στόπερ αναμένεται μέχρι νεωτέρας να είναι θεατής μαζί με τους Ντούμπερετ και Μούργκα. 

Ο Δέλλας λογικά θα κληθεί να επιλέξει ξανά μεταξύ Πόποβιτς κι Ράμα, αφού Κορδέρο, Ντ’ Ακόλ και Μπρέσεβιτς δείχνουν… ακλόνητοι από το βασικό σχήμα. Κι όλα δείχνουν πως ο Κροάτης μεσοεπιθετικός θα κερδίσει τη μάχη από τον νεαρό Αλβανό, ειδικά από τη στιγμή που «ξεμπούκωσε» στο ματς με τον Ηλυσιακό πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ. Η διαδικασία ελληνοποίησης του Ράμα έχει «κολλήσει» κι όσο αυτό συμβαίνει, παρά τις αναμφισβήτητες ικανότητές του βρίσκεται σε μειονεκτική θέση για να βρίσκεται στη 18άδα. 

πηγή: sport-fm.gr