Ξεμούδιασε με… οκτώ γκολ στην Κόρδοβα η Μπαρτσελόνα!

Ακόμη σκοράρει η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί δεν έδειξαν έλεος στην υποβιβασμένη Κόρδοβα, έκαναν προπόνηση με… οκτώ γκολ,8-0, και περιμένουν γκέλα της Ρεάλ (παίζει το βράδυ στην Σεβίλλη) για να αγκαλιάσουν το πρωτάθλημα. 

«Ταφόπλακα» στα όνειρα της ομάδας του Χοσέ Ρομέρο έβαλαν οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Η «Μπάρτσα» ήταν… καταιγίδα αφού ήθελε να ξεμπερδεύει λόγω Μπάγερν και ο Ράκιτς έδιωξε το άγχος στο 42ο λεπτό, όταν ο Μέσι «ξεκλείδωσε» την άμυνα και αυτός νίκησε τον Χουάν Κάρλος με δυνατό σουτ. Στην εκπνοή (45+2’) ο Ινιέστα έγινε δημιουργός σερβίροντας στον Σουάρες το 2-0, με τον Ουρουγουανό να το πετυχαίνει με ένα τσίμπημα της μπάλας. 

Όχι μόνο δεν αδιαφόρησαν παρά το θεωρητικά τελειωμένο ματς, αλλά οι «μπλαουγκράνα» παρέμειναν με το πόδι στο γκάζι και στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Μέσι δεν θα μπορούσε να έλειπε απ’τον πίνακα των σκόρερ και το κατάφερε χάρη σε όμορφη σέντρα του Ντάνι Άλβες, την οποία μετέτρεψε σε ασίστ στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα (46’). Ο Βραζιλιάνος μπακ σε λιγότερο από δέκα λεπτά (53’) «έδωσε» κι άλλο γκολ σε συμπαίκτη του, με τον Σουάρες να είναι αυτή την φορά ο τυχερός –και πάλι με κεφαλιά. Η Κόρδοβα δεν υπήρχε… στο γήπεδο αλλά η «Μπάρτσα» δεν χαρίστηκε και με σχετική ευκολία έκανε το 5-0 με κεφαλιά του Πικέ από κόρνερ στο 65’. Ο Μέσι ξαναχτύπησε, έπειτα από φάση που κρύφτηκε η μπάλα και την έσπρωξε για δεύτερη φορά στα δίχτυα στο 80’. Ο Νεϊμάρ έκανε το 7-0 στο 85’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (δεν ήταν), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σουάρες με κοντινό σουτ στο 88’.

Πηγή: sport-fm.gr