Οι έντεκα κορυφαίου του 2014

Περίπου 8,6 εκατομμύρια φίλαθλοι επέλεξαν την κορυφαία ενδεκάδα του 2014. Ρονάλντο, Μέσι, Νόιερ και… λοιποί αστέρες την απαρτίζουν. Ποιοι πήραν τις περισσότερες ψήφους.

Αυτή η ομάδα δεν θα έχανε από κανέναν. Την επέλεξαν περισσότεροι από 8,6 εκατομμύρια επισκέπτες της ιστοσελίδας της UEFA αναδεικνύοντας παράλληλα τους κορυφαίους έντεκα για το 2014.

Τερματοφύλακας ο Μάνουελ Νόιερ (Γερμανία/Μπάγερν), Σέρχιο Ράμος (Ισπανία/Ρεάλ Μαδρίτης) και Ντιέγκο Γκοντίν (Ουρουγουάη/Ατλέτικο Μαδρίτης) στο κέντρο της άμυνας, Φίλιπ Λαμ (Γερμανία/Μπάγερν) και Νταβίντ Αλάμπα (Αυστρία/Μπάγερν) στα άκρα της, αμυντικό χαφ ο Τόνι Κρόος (Γερμανία/Μπάγερν-Ρεάλ), με εσωτερικούς μέσους τους Άριεν Ρόμπεν (Ολλανδία/Μπάγερν) και Άνχελ Ντι Μαρία (Αργεντινή/Ρεάλ-Μαν. Γιουνάιτεντ) και επιθετική τριπλέτα-«φωτιά», τον Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή/Μπαρτσελόνα), τον Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία/Ρεάλ Μαδρίτης) και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Σουηδία/Παρί).

Πρώτος σε προτιμήσεις συνολικά ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 598.287 ψήφους.
Αναλυτικά οι ψήφοι που πήρε κάθε παίκτης και το ποσοστό των χρηστών που τους επέλεξε στη δική του καλύτερη ενδεκάδα για το 2014:

Πηγή: sport-fm.gr