Κόμπι Μπράιαντ: Το αγαπημένο μου άθλημα είναι το ποδόσφαιρο

Στις εξέδρες του σταδίου Καστελάο της Φορταλέζα βρέθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Βραζιλίας με το Μεξικό.

Επίτευξη γκολ μπορεί να μην είδε ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, είδε όμως τις σπουδαίες αποκρούσεις του Γκιγέρμο Οτσόα.

Μια μέρα νωρίτερα, ο Μπράιαντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, σε μια συνέντευξη η οποία δημοσιεύτηκε την Τρίτη, όπου επανέλαβε ότι το ποδόσφαιρο είναι το αγαπημένο του άθλημα.

"Είμαι μεγάλος φαν του ποδοσφαίρου. Μεγάλωσα στην Ιταλία. Από την ηλικία των έξι ετών, μέχρι και τα 14, έπαιζα ποδόσφαιρο κάθε μέρα, είναι το αγαπημένο μου", δήλωσε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος είδε και τον αγώνα μεταξύ Γερμανίας και Πορτογαλίας.

"Ήθελα να δω μερικά σπουδαία παιχνίδια και τις καλύτερες ομάδες και τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη, είναι μεγάλη ευκαιρία, τώρα που το Μουντιάλ διεξάγεται πολύ κοντά στις ΗΠΑ", εξήγησε.

"Δυστυχώς η εθνική ομάδα των ΗΠΑ κληρώθηκε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο. Αλλά το ποδόσφαιρο στη χώρα μας πραγματικά ανεβαίνει. Η Εθνική μας ομάδα είναι πολύ αισιόδοξη και με αυτοπεποίθηση και θα ανταποκριθεί στην πρόκληση", πρόσθεσε ο Κόμπι Μπράιαντ, που πολύ θα ήθελε να δει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Γιούργκεν Κλίνσμαν να προχωράει, τουλάχιστον στους 16.