Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενέκρινε το γήπεδο της ΑΕΚ

Ένα ακόμη βήμα έγινε για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενέκρινε την καταλληλότητα λειτουργίας του νέου γηπέδου.

Το έργο πήρε επίσης έγκριση για την καταλληλότητα λειτουργίας του γηπέδου.

Το τρισέλιδο έγγραφο που παρέλαβαν τη Δευτέρα οι κιτρινόμαυροι αναφέρει πως η ΓΓΑ συμφωνεί απόλυτα με τη μελέτη της "Δικέφαλος 1924" και πως η ΑΕΚ μπορεί να εξασφαλίσει την οικοδομική άδεια, μόλις ψηφιστεί το σχέδιο νόμου.

Όλα θα ήταν ιδανικά, αν δεν υπήρχε καθυστέρηση στη νομοθετική ρύθμιση που πρέπει να ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής για να προχωρήσει η ΑΕΚ στην έκδοση αδειών.

Το ελληνικό κοινοβούλιο θα κλείσει την επόμενη εβδομάδα εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών και δεν είναι πολλές οι πιθανότητες να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας (επί του συνόλου και των άρθρων), παρότι η διαδικασία διαρκεί μόλις δύο μέρες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sport-fm.gr, oι άνθρωποι της Ένωσης καταβάλλουν προσπάθειες για να ψηφιστεί το νομοσχέδιο πριν κλείσει η Βουλή, αλλά, αν αυτό δεν συμβεί, οι εξελίξεις θα μετατεθούν για τις αρχές Ιουνίου και θα υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών, που οι κιτρινόμαυροι αρχικά υπολόγιζαν για το Μάιο.

Και μεταγραφές...

Στο μεταξύ, οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του Νίκου Κοροβέση.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ-χαφ θεωρείται το ανάλογο του Μιχάλη Μπακάκη από την άλλη πλευρά του γηπέδου. Πέρσι έκανε εξαιρετική σεζόν, αλλά φέτος μάλλον παρασύρθηκε στη γενική μετριότητα του ΠΑΣ.

Πάντως, δεν πρόκειται για απλή περίπτωση, καθώς πριν από έντεκα μήνες υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017, πράγμα που σημαίνει πως η ΑΕΚ θα πρέπει να τα βρει με τους Γιαννιώτες.

Επίσης, όπως αναφέρει η εφημερίδα SportDay, προ ημερών υπήρξε επαφή με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και ο 21χρονος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης επιβεβαίωσε πως είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στην Ένωση.

Θα πρέπει, ωστόσο, να υπάρξει συμφωνία και με τους Αρκάδες, με τους οποίους θα υπάρξει σύντομα επικοινωνία.