Φαν Πέρσι: Δε μας βλέπω να περνάμε τον Ολυμπιακό

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πλέον πολύ δύσκολο έργο στη μάχη της πρόκρισης στους 8 του Champions League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν μία ιστορική νίκη με 2-0 επί των Κόκκινων Διαβόλων την περασμένη Τρίτη εντός έδρας για τη φάση των 16 και ο Ολλανδός στράικερ είχε υπαινιχθεί σε ολλανδικό τηλεοπτικό σταθμό πως διαφωνεί με την τακτική του Ντέιβιντ Μόγιες, λέγοντας πως οι συμπαίκτες του κινούνται στους χώρους που θα ήθελε να βρίσκεται ο ίδιος.

Ο Ολλανδός, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun, επανήλθε την Πέμπτη με νέα σκληρή κριτική για την ομάδα του, χαρακτηρίζοντας τη σεζόν που διανύει "άθλια" ενώ εξέφρασε αμφιβολίες για το κατά πόσον η Γιουνάιτεντ είναι σε θέση να αποκλείσει τους ερυθρόλευκους στη ρεβάνς του Ολντ Τράφορντ.

"Ήμασταν άθλιοι. Είμαστε σε άθλια θέση στο πρωτάθλημα, έχουμε αποκλειστεί από τα κύπελλα και φαίνεται πλέον πολύ δύσκολο και αυτό", φέρεται να είπε ο Ολλανδός σχολιάζοντας τις πιθανότητες πρόκρισης στους 8 και πρόσθεσε: "Ο προπονητής είναι νέος και χρειάζεται χρόνο. Δουλεύει σκληρά και το ίδιο κι εμείς. Είναι εύκολο να βάλεις στο στόχαστρο τον προπονητή και εγώ δεν είμαι τέτοιος. Πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε στον αγωνιστικό χώρο.

Μερικές φορές παίζουμε καλά αλλά όχι πάντα και δεν είμαστε καθόλου τυχεροί. Αυτό δεν είναι δικαιολογία όμως. Πρέπει να το γυρίσουμε. Ο Ολυμπιακός δεν δημιούργησε πολλά. Το πρώτο γκολ ήταν τυχερό, το δεύτερο ήταν φοβερό, αλλά δεν είχαν άλλες ευκαιρίες στο ματς. Μπορούμε να τους κερδίσουμε 2-0 ή 3-0 εντός έδρας αλλά δεν θα είναι εύκολο".

Πηγή: novasports.gr