ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται για τη Μπενφίκα για να αντιστρέψει το κλίμα

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα στην Τούμπα για τη φάση των 32 του Europa League προσφέρεται για αναστροφή του κλίματος στο Δικέφαλο του Βορρά, το οποίο είναι ιδιαίτερα βαρύ.

Ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα επιτρέψει επί ίσοις όροις τη διεκδίκηση της πρόκρισης στους 16 της διοργάνωσης στη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης στο Νουέβα Ντα Λουζ, θα δώσει... μπουκάλες οξυγόνου στο υπάρχον σχήμα.

Ωστόσο, πυκνώνουν οι φήμες στη Θεσσαλονίκη ότι ο Στέφενς σχεδιάζει την αποχώρησή του από τους ασπρόμαυρους στο τέλος της σεζόν και ενδεχόμενη παταγώδης αποτυχία στο Europa League ή -και- στο Κύπελλο Ελλάδος, ενδεχομένως να επισπεύσουν το... ταξίδι για άλλες πολιτείες.

Οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, πάντως, θα στηρίξουν την ομάδα τους, καθώς εξάντλησαν τα εισιτήρια με τη Μπενφίκα σε λίγες μόνο ώρες και η Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης θα είναι κατάμεστη.

Ο Στέφενς θα δώσει ευκαιρία στον Στοχ και αναμένεται να ξεκινήσει από την άλλη πλευρά τον Λούκας, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Αθανασιάδης. Τα σχέδια του Ολλανδού είναι για σύστημα 4-3-3, μιας και ο Βούκιτς είναι αμφίβολος και το 4-2-3-1, που έχει δοκιμαστεί επιτυχημένα σε αρκετές εντός έδρας αναμετρήσεις στην Τούμπα, χάνει πόντους, καθώς δεν υπάρχει ο αντι-Βούκιτς για να παίξει αυτόν το ρόλο.

Το θετικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει κεφαλαιοποιήσει νοοτροπία έδρας αυτή την περίοδο και τώρα καλείται να το εκμεταλλευτεί. Στον Δικέφαλο του Βορρά χαμογέλασαν με τον ορισμό του διαιτητή Σταρκ, ο οποίος δίνει τα... σπόρια από το καρπούζι στους γηπεδούχους.

Ο Στέφενς φαίνεται να καταλήγει στους Κάτσε, Μαντούρο, Λάζαρ για τα χαφ, εκτός κι αν παίξει ο Βούκιτς, οπότε θα μείνει εκτός ο Ρουμάνος και στην άμυνα, από τα αριστερά προς τα δεξιά, θα αγωνιστούν οι Λίνο, Τζαβέλας, Κατσουράνης, Κίτσιου.