ΠΑΟΚ: Η ήττα στην Τρίπολη φέρνει χιονοστιβάδα εξελίξεων

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά από τους συνεργάτες του. Ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου του Βορρά βρίσκεται εκτός των συνόρων και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας του. Ο Σαββίδης δεν έκρυψε τη δυσφορία του και δεν αποκλείεται πλέον να υπάρξουν εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, το προσεχές χρονικό διάστημα.

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί προβληματισμός και κατήφεια, για τη νέα εκτός έδρας ήττα, η οποία ήταν η τέταρτη συνεχόμενη. Παράλληλα, οι ασπρόμαυροι έχασαν και τη διαφορά που είχαν δημιουργήσει απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες των play-off και πλέον καλούνται να υπερασπιστούν τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου, έως το φινάλε της σεζόν.

Πλέον, η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ στρέφεται στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μπενφίκα, για τη φάση των 32 του Europa League. Ο Χουμπ Στέφενς δε θα έχει στη διάθεσή του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τους Νάτχο, Χούσεν και Μάρτενς, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Αντιθέτως, οι Μαντούρο, Γκσπούρνινγκ και Ινσαουράλδε, θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού για το ματς με τους Πορτογάλους. Η προετοιμασία για τον αγώνα με τους Αετούς της Λισσαβόνας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, με τον Στέφενς να αρχίζει την ίδια ημέρα την κατάστρωση των σχεδίων για την ομάδα που θα παρατάξει στο συγκεκριμένο ματς.

Πηγή: novasports.gr