Όλα τα φιλικά προετοιμασίας των ερυθρολεύκων

Στις 22 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της νέας χρονιάς. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά τη νέα σεζόν στις 20 Αυγούστου για να περάσουν από εργομετρικά τεστ και στις 22 του ίδιου θα ξεκινήσουν προπονήσεις. Στις 4 Σεπτεμβρίου θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, όπου και θα μείνουν για εννιά ημέρες.

Στις 14 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσουν την Μοντεγκρανάρο στο πρώτο φιλικό της χρονιάς για το τουρνουά του Απόλλωνα Πατρών, ενώ στις 15 θα παίξουν με τους οικοδεσπότες. Στις 23 του μήνα οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα δώσουν σειρά από φιλικά παιχνίδια. Στις 24 θα αντιμετωπίσουν την Μπουντιβέλνικ, στις 26 την Αναντολού Εφές και μία ημέρα αργότερα μία εκ των Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Μπεσίκτας και Ζαλγκίρις Κάουνας.

Στη συνέχεια η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης θα επιστρέψει στην Ελλάδα και την 1η Οκτωβρίου θα αναχωρήσει για τη Βραζιλία για τα δύο ματς με την Πινέιρος για το Διηπειρωτικό Κύπελλο.

πηγή: novasports.gr