“Στηριζόμαστε σε Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή”

Στους Δημήτρη Διαμαντίδη και Κώστα Τσαρτσαρή θα βασιστεί το οικοδόμημα της φετινής ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό των Χανίων, ο 48χρονος κόουτς χαρακτήρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την ομάδα που του παρέδωσε ως "κληρονομιά του Παναθηναϊκού" και ξεχώρισε τους δύο παίκτες ως τους "συνδετικούς κρίκους της ομάδας".

Η ενίσχυση της ομάδας έγινε "από ανάγκη αλλά υπάρχει πάθος και μεράκι για δουλειά", σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Παράλληλα, ο προπονητής των πρασίνων υπογραμμίζει ότι τον χαροποιεί ιδιαίτερα η επιστροφή των Ελλήνων προπονητών σε ρόλο πρωταγωνιστή στη φετινή Basket League. "Το ελληνικό μπάσκετ έχει ξεφύγει από την εσωστρέφειά του και όπου πήγαν Έλληνες παίκτες και προπονητές τα κατάφεραν. Γιατί λοιπόν να μην τα καταφέρουμε και εντός των συνόρων; Η κρίση μας δίνει μία μεγάλη ευκαιρία. Εχθρός είναι ο κακός μας εαυτός και όχι οι ξένοι που έρχονται στην Ελλάδα" πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

"Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε για ένα νέο και μεγάλο Παναθηναϊκό", συνέχισε. Για το νέο προπονητή του... άσπονδου αντιπάλου, Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, επέδειξε φιλική διάθεση: "Έχουμε περάσει πολλά μαζί με το Γιώργο. Θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για τις δύο ώρες μέσα στο γήπεδο".