Ζωντανός ή… νεκρός στο Περιστέρι

Το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα παίζει απόψε ο Άρης στο Περιστέρι, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Οι "κίτρινοι" δεν έχουν περιθώριο για άλλη βαθμολογική απώλεια και πρέπει πάση-θυσία να αποδράσουν με το διπλό από την έδρα των "κυανόλευκων". 

Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου έχουν μια τελευταία ευκαιρία να μείνουν ζωντανοί και να κυνηγήσουν μετά δυο νίκες στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας προσπάθησε να κρατήσει ακμαίο το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και να μην ασχοληθούν με τα όσα συνέβησαν σε διοικητικό επίπεδο.

Ο Έλληνας προπονητής ποντάρει αρκετά στον πληγωμένο τους εγωισμό, την οικονομική σημασία που έχει και για εκείνους, αφού αν υποβιβαστεί η ομάδα, τότε δύσκολα θα πάρουν τα χρήματά τους. 

Ο κ. Παπαδόπουλος σκοπεύει να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 τον Άρη στο αποψινό ματς. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ηρακλή, Παπαζαχαρία, Πουλίδο και Μαργαρίτη. 

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Οικονομόπουλος, έχοντας ως εσωτερικούς χαφ τους Τριανταφυλλάκο και Καζναφέρη. 

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Τάτος, Γιαννιώτας και Αγάνθο. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βελλίδης, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Διαμαντάκος, Καραγιάννη, Νταμαρλή, Σουνά και Τσουκάνης. 

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Κοέλιο, Παπαστεριανός, Ζαραδούκας και οι τραυματίες Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Κοτσαρίδης και Ρένια. 

Προϊστορία

Πέρυσι ο Ατρόμητος κατέβαλε τον Αρη στο Περιστέρι για το Κύπελλο (2-1), αλλά σε επίπεδο πρωταθλήματος αγνοεί τη νίκη από το 1975-76 (επίσης 2-1)! 

Αυτή, βασικά, είναι και η μοναδική εντός έδρας νίκη των «κυανόλευκων», μια και στα υπόλοιπα εννέα ματς ο Αρης έχει τρεις νίκες και έξι ισοπαλίες.

Πηγή: sport-fm